Standaard dakkapel Wiko

Standaard dakkapel

Zelfs bij het standaardmodel dakkapel is er nog steeds sprake van maatwerk. Onze standaard details worden toegepast aan de specifieke afmetingen van jouw woning. Hierbij hoort een overstek rondom, een standaard boeihoogte en een dakrand die dezelfde kleur heeft als het boeideel en daardoor geen extra aandacht opeist.

Gewoon een standaard dakkapel, functioneel en ruim. Een bron van licht op de zolder en een groter bruikbaar woonoppervlak, precies dat waar je een dakkapel voor aanschaft.

Het standaardmodel van Wiko staat bekend om:

Dakoverstek rondom: het standaard dakoverstek van 15 cm rondom. Dit geeft de dakkapel een fraai afgewerkte uitstraling en zorgt tevens voor bescherming tegen weersinvloeden. Ondanks dat dit een standaardmaat is, kan het dakoverstek ook groter of kleiner.

Boei en trim in kleur op elkaar afgestemd: dit zorgt voor een harmonieus geheel en draagt bij aan de esthetiek van de dakkapel.

Waterafvoeren onopvallend gemonteerd: De regenpijpjes worden aan beide zijden zo ver mogelijk naar achteren geplaatst. Op deze manier behoudt de dakkapel een strak uiterlijk en wordt regenwater efficiënt afgevoerd.

Bij elk standaard model van Wiko kun je kiezen voor:

Kwalitatief kunststof kozijnen: De dakkapel wordt geleverd met hoogwaardige kunststof kozijnen. Deze kozijnen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en vergen weinig onderhoud.

Een ingebouwd rolluik: Kies je voor een rolluik in de dakkapel voor extra gemak en privacy, dan wordt deze direct boven het kozijn ingebouwd. Het grote voordeel hiervan is dat het rolluik van binnenuit makkelijk en veilig te bereiken is voor onderhoud.

No items found.

De kosten van een standaard model

Om een nauwkeurige kosteninschatting te krijgen voor jouw gewenste dakkapel, is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen en gekozen materialen. Afwijkende afwerking aan de buitenkant is mogelijk, maar heeft invloed op de prijs van de dakkapel. In de configurator kun je de gewenste specificaties invoeren om een gedetailleerde kosteninschatting te verkrijgen.

Als je naar aanleiding van de toegezonden prijsindicatie een vrijblijvende afspraak met onze adviseur wilt maken, dan worden jouw wensen en behoeften met betrekking tot jouw nieuwe dakkapel tot in detail besproken.

Wij gaan voor onderhoudsvrije gevelbekleding!

We maken gebruik van Colorcoat HPS 200 Ultra®, een metaalsoort dat lang mooi blijft, een glanzende uitstraling heeft en geen onderhoud vereist.

Indien je een meer klassieke uitstraling wenst, kan de buitenbekleding van de dakkapel geleverd worden in Keralit rabatdelen. Deze geven de illusie van houten planken, maar zijn gemaakt van kunststof en blijven onderhoudsvrij.

Beide opties geven de dakkapel een verzorgde uitstraling zonder dat er schilderwerk nodig is. Wil je toch andere gevelbekleding op jouw dakkapel, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Onze modellen

1 / 5

Moderne dakkapel

Kadermodel

Een moderne dakkapel uitgevonden door Wiko. Het kader geeft een unieke uitstraling.

bekijk dit model
Nokverhoging

Nokverhoging

Voor een complete transformatie van jouw ruimte. De nok wordt hierbij verhoogd wat enorme extra ruimte creëert.

bekijk dit model
Klassieke dakkapel

Klassieke dakkapel

Karakteristieke dakkapel die de details van jouw woning extra benadrukt.

bekijk dit model

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.