Welkom bij Wiko Dakkapellen - uw partner voor zakelijke dakkapeloplossingen. Wij begrijpen de unieke uitdagingen en eisen van de zakelijke markt en zijn toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte, kwalitatieve dakkapellen die elk bouwproject benodigd. Of u nu een groot aannemersbedrijf vertegenwoordigt of een ontwikkelingsproject leidt, Wiko biedt de expertise, efficiëntie en duurzaamheid die u nodig heeft voor een succesvolle samenwerking. Ontdek hoe wij uw projecten kunnen verrijken met onze hoogwaardige dakkapellen.

Waarom Kiezen voor Wiko Dakkapellen?

Bij Wiko Dakkapellen begrijpen we dat de keuze voor een dakkapellenleverancier een beslissing is die verder gaat dan alleen het product. Het gaat om het vertrouwen in een partner die de visie van uw project kan realiseren en waarde toevoegt aan elk aspect van de constructie, daarom nodigen wij u graag uit voor een gesprek, al is dat online, bij uw locatie of bij ons in de showroom. Een gesprek kan namelijk direct en snel de visie van uw project en de inbreng die WIKO kan hebben daarin duidelijk maken.

Bekijk hier enkele redenen waarom zakelijke klanten voor Wiko kiezen:

- Ongeëvenaarde Kwaliteit: Onze dakkapellen worden prefab gemaakt met de hoogste kwaliteitsmaterialen en -technieken, waardoor ze duurzaam, betrouwbaar en bestand zijn tegen de tand des tijds. Dit betekent minder zorgen voor u en een langdurige tevredenheid voor uw eindgebruikers. Wiko versterkt dit door een garantieperiode van 10 jaar te leveren.

- Maatwerkoplossingen: Wij begrijpen dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom bieden we volledig aanpasbare dakkapellen die naadloos aansluiten bij de architectuur en functionele eisen van uw projecten, van eengezinswoningen tot grootschalige wooncomplexen.

- Efficiëntie in Installatie: Tijd is geld, vooral in de bouw. Onze gestroomlijnde installatieprocessen zorgen voor minimale verstoring op de bouwplaats en snelle doorlooptijden, waardoor uw project op schema blijft. Wij doen dit door de dakkapellen Prefab te produceren en binnen 1 dag te plaatsen.

- Kostenbesparing: Onze competitieve prijsstelling, gecombineerd met de duurzaamheid en energie-efficiëntie van onze producten, levert aanzienlijke kostenbesparingen op over de levensduur van de dakkapellen. Dit maakt Wiko een slimme financiële keuze voor uw project.

- Duurzaamheid: In een tijd waarin duurzaam bouwen steeds belangrijker wordt, lopen onze dakkapellen voorop met milieuvriendelijke materialen en productiemethoden. Kies voor Wiko en draag bij aan een groenere toekomst.

- Betrouwbare Partnerschap: Wij zien onze zakelijke klanten als partners. Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen vanaf het eerste contact tot na de installatie, met de service en expertise die u verwacht van een marktleider.

Kiezen voor Wiko Dakkapellen betekent kiezen voor een partner die zich inzet voor het succes van uw project. Laten we samenwerken om uitzonderlijke ruimtes te creëren die indruk maken en waarde toevoegen.

Onze Ervaringen

Bij Wiko Dakkapellen zijn we trots op onze uitgebreide ervaring in het leveren van dakkapellen voor een breed scala aan zakelijke projecten. Onze expertise strekt zich uit van kleine, op maat gemaakte projecten tot grootschalige ontwikkelingen, waarbij we altijd streven naar perfectie en klanttevredenheid. Ons portfolio getuigt van onze veelzijdigheid en vermogen om aan de specifieke behoeften van elk project te voldoen.

Lopende projecten

In een indrukwekkend project in Alkmaar waarin een gehele woonwijk wordt gerenoveerd heeft Wiko Dakkapellen de eer gekregen om 200 dakkapellen te mogen renoveren. (oude eraf, nieuwe erop) Deze grootschalige onderneming onderstreept niet alleen onze capaciteit en expertise in het veld van woningverbetering maar markeert ook een significante verbetering in het wooncomfort en de esthetiek van de wijk.

Begin project: 2023
Foto's volgen zodra het project is afgerond, Wilt u meer weten over de inbreng van Wiko in dit project? Neem dan gerust contact op.

3 kademodellen
16 dakkapellen op 1 gebouw
No items found.

Ons Proces voor Zakelijke Partners

Bij Wiko Dakkapellen waarderen we de unieke eisen en uitdagingen van onze zakelijke partners. Ons proces is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw projectbehoeften, van het initiële idee tot de succesvolle oplevering:

  • Initiële Consultatie: Ons traject begint met een diepgaand gesprek waarin we uw projectvereisten, tijdschema's en specifieke behoeften verkennen. Dit kan telefonisch, via e-mail of tijdens een persoonlijke ontmoeting plaatsvinden.
  • Projectbeoordeling en Planning: Onze experts beoordelen de projectdetails zorgvuldig en werken samen met u aan een op maat gemaakte planning. We houden rekening met alle technische aspecten om ervoor te zorgen dat onze dakkapellen perfect aansluiten bij uw projecten.
  • Offerte en Overeenkomst: Na de projectbeoordeling stellen we een gedetailleerde offerte op met transparante prijsstelling. Na goedkeuring gaan we over tot het formaliseren van onze samenwerking door middel van een overeenkomst.
  • Technische Voorbereiding en Productie: Ons technisch team bereidt de productie van uw dakkapellen voor, waarbij nauwgezet aandacht wordt besteed aan de specificaties om een naadloze installatie te garanderen.
  • Installatie en Oplevering: Onze ervaren installatieteams zorgen voor een efficiënte en professionele plaatsing van de dakkapellen, met minimale verstoring van de bouwplaats. Na installatie volgt een grondige inspectie om de kwaliteit en tevredenheid te waarborgen.
  • Nazorg en Ondersteuning: Ook na oplevering blijven we beschikbaar voor eventuele vragen of aanvullende ondersteuning. Ons doel is een langdurige relatie met onze zakelijke partners.

Neem Contact Op met Wiko Dakkapellen: Uw Partner voor Zakelijk Succes

In de bouwsector is het vinden van de juiste partner voor uw dakkapelbehoeften cruciaal. Bij Wiko Dakkapellen begrijpen we de complexiteit en de uitdagingen van zakelijke projecten. Daarom staan we klaar om samen met u innovatieve, duurzame en kosteneffectieve dakkapeloplossingen te realiseren die uw projecten onderscheiden en de waarde van elk bouwproject verhogen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies.

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.