Al 20 jaar lang transformeert Wiko woningen door heel Nederland met hoogwaardige dakkapellen. Onze reis, van een bescheiden start tot het worden van een toonaangevende naam in de dakkapel industrie, is er een van passie, precisie en professionaliteit.

De Feiten op een Rij:

Met meer dan 20.000 succesvol geplaatste dakkapellen hebben we een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Onze jarenlange ervaring spreekt voor zich, maar wat ons echt onderscheidt, zijn de lovende recensies en aanbevelingen die we keer op keer ontvangen.

Onze Specialisatie in Prefab Dakkapellen:

Prefab dakkapellen zijn revolutionair in hun snelheid en efficiëntie. Bij Wiko hebben we ons gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van deze dakkapellen, waardoor klanten kunnen genieten van een snellere installatie zonder in te boeten aan kwaliteit.

Modellen en Specificaties van Wiko:

Elk huis is uniek, en daarom bieden we bij Wiko een scala aan dakkapel modellen aan:

  • Standaard Dakkapel: Een tijdloos ontwerp dat naadloos aansluit bij elke woning.
  • Moderne Dakkapel: Voor de liefhebbers van een strak en hedendaags design.
  • Klassieke Dakkapel: Perfect voor woningen met een traditionele uitstraling.
  • Nokverhogingen: Een ideale oplossing voor extra ruimte en hoogte.

Elk van deze modellen komt met zijn eigen set specificaties, ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen.

Speciale dakkapel
Dakkapel specialist
dakkapellen specialist
Speciale dakkapel plaatsen
Dakkapellen speciaal
No items found.

Materiaal Expertise:

De keuze van het materiaal is cruciaal voor de levensduur en uitstraling van een dakkapel. Of je nu kiest voor duurzaam kunststof, authentiek hout of modern zink, bij Wiko garanderen we topkwaliteit en vakmanschap in elk materiaal.

Onze Toewijding aan Kwaliteit en Klanttevredenheid:

Onze kernwaarden - Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Vakmanschap en Klantgerichtheid - zijn niet zomaar woorden. Ze vormen de ruggengraat van alles wat we doen. Onze toewijding aan deze waarden zorgt ervoor dat elk project, groot of klein, voldoet aan de hoogste normen.

Ervaringen van Onze Klanten:

Onze klanten zijn onze grootste ambassadeurs. Hun verhalen, van de eerste ontmoeting tot de uiteindelijke oplevering, getuigen van onze expertise en toewijding. Lees hun ervaringen en ontdek waarom zoveel huiseigenaren Wiko vertrouwen voor hun dakkapel projecten.

Als je op zoek bent naar echte expertise in dakkapellen, dan is Wiko jouw ideale partner. Laat je inspireren door onze projecten, stel je eigen dakkapel samen in onze online configurator of neem contact op voor een persoonlijk advies. Jouw droomdakkapel is slechts een klik verwijderd.

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.