Wij zijn trots op de vele tevreden klanten door de jaren heen.

Bekijk de reviews op onderstaande platformen.

Enkele ontvangen reviews

M K

10.0

March 2024

M K

10.0

March 2024

8 weken geleden Wiko gebeld gelijk kwam Rick van Wiko alles netjes opmeten. Rick begreep gelijk wat we wilden en alles werd netjes gemeten en afgehandeld door hem. Communicatie tussen Frank, Rick en Sjoerd verliep meer dan soepel en alles klopte gelijk! 8 weken verder (vandaag) de dakkapel laten plaatsen door Rick en Sjoerd van Wiko, wat zijn wij ontzettend blij met het dakkapel en zeker de service. Ze hebben echt super werk geleverd. Precies zoals we het graag willen zien van een net bedrijf. Echt een top service. Rick en Sjoerd van Wiko ontzettend bedankt voor jullie inzet!! Nadien nog alles heel netjes schoongemaakt en niets was hun te veel! Eindelijk een bedrijf waar je op kunt rekenen en zeker op Rick en Sjoerd!! Ik raad dit bedrijf iedereen aan. !!!! Mvg MK

Marloes Swarthoff

10.0

April 2024

Marloes Swarthoff

10.0

April 2024

Eind 2023 heeft Wiko bij mij een dakkapel geplaatst. Tijdens het plaatsen kwamen wij erachter dat er wat ruis op de lijn was ontstaan waar de dakkapel precies geplaatst moest worden.Dit werd door Wiko ter plekke en doortastend opgelost.Ik heb nu een pracht van een zolderkamer, ben er erg blij mee.Ik kan qua communicatie, professionaliteit en "nazorg" Wiko van harte aanbevelen!

Tom van Alstede

10.0

April 2024

Tom van Alstede

10.0

April 2024

Zeer netjes en goed geholpen met het uitzoeken van 2 dakkapellen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en het plaatsen van de dakkapellen wordt door een vakkundig team gedaan! Top kwaliteit!

Hans walraven

10.0

April 2024

Hans walraven

10.0

April 2024

De dakkapellen zijn van goede kwaliteit en snel en goed geplaatst.Over de kleuren waren we niet zo blij. Maar de aftersales is goed geregeld bij Wiko. Kleuren aangepast en wij helemaal tevreden.

Erik van Eck

10.0

May 2024

Erik van Eck

10.0

May 2024

Wij hebben een dakkapel bij Wiko gekocht en laten plaatsen. Het was voor ons vanaf het begin tot het eind zeer goede ervaring. Leveren kwaliteit en denken met je mee. Mensen met passie voor hun vak.

Gavin, Enschede

10.0

October 2023

Gavin, Enschede

10.0

October 2023

Gewoon top!
Het vervangen van 2 rolluikbanden,monteur heeft alles netjes vervangen en belde netjes voor z'n komst even dat hij onderweg was . Gewoon goede en nette service ook na 15j aar na het plaatsen van de dakkapel!!

Ingrid, Schalkhaar

10.0

January 2024

Ingrid, Schalkhaar

10.0

January 2024

Bij diverse bedrijven aangeklopt voor reparatie van het kiepraam van een dakkapel. Het kiepraam kon niet meer geheel geopend worden, wat bleek te liggen aan een klein onderdeel wat afgebroken was. Wiko heeft alles uit de kast gehaald om het onderdeel te kunnen vinden en vervolgens is het kiepraam gerepareerd. Dit is volledig gratis gedaan. Wij zijn geholpen door Frank Visscher en vanaf het eerste contact is dit een man die service hoog in het vaandel heeft, maar ook een duidelijke en fijne manier van communiceren heeft. Chapeau Frank en Wiko Dakkapellen voor deze geweldige service!!!!!

Kirsten, Deventer

9.0

February 2024

Kirsten, Deventer

9.0

February 2024

Nadat meerdere parijen onze aanvraag hadden afgewezen wegens een niet standaard dak, kregen we vanuit Wiko dakkapellen al snel een goede offerte.Alle medewerkers die bij ons thuis zijn geweest waren super vriendelijk en professioneel. De plaatsing werd nog uitgesteld wegens slecht weer, maar ook dat werd goed opegelost. De medewerkers namen mij goed mee in het proces, de voortgang en gaven nog verdere tips voor afwerking.We zijn heel blij met onze dakkapel en zou Wiko zeker aanbevelen voor een mooi resultaat.

Jacqueline, Apeldoorn

10.0

February 2024

Jacqueline, Apeldoorn

10.0

February 2024

Dik tevreden met de geplaatste dakkapel. Ook de collega’s die deze hebben geplaatst hebben goed en netjes werk geleverd. De collega’s zijn vriendelijk en hebben mij netjes te woord gestaan. Een grap en een op zn tijd vind ik alleen maar leuk. Bij deze alsnog mijn dank aan de collega’s die het werk hebben geleverd (Jeffrey, Jos en nog een aardige collega waarvan ik de naam niet meer weet, sorry…)

Harold

10.0

January 2024

Harold

10.0

January 2024

Na het verzamelen van de nodige informatie over het plaatsen van dakkappellen gekozen voor Wiko. Tijdens het vooraf traject was er prima begeleiding en werd er actief meegedacht. Daardoor hebben we een mooi eindproduct neer kunnen zetten! De afwerking is volledig, netjes en mooi, zowel binnen als buiten. Isolatie-dikte is naar huidige standaard en de plaatsing gebeurd met een goed, vriendelijk team die gedurende de dag goed communiceren over de werkzaamheden. De prijs-kwaliteit verhouding is goed, er worden geen concessies gedaan aan materiaal en specificaties. Wij zijn dan ook uitermate tevreden met de 2 dakkappellen die bij ons geplaatst zijn.

Niels , Katwijk

10.0

June 2024

Niels , Katwijk

10.0

June 2024

Goede prijs, en vriendelijk en vakkundig personeel.Na het plaatsen van zonnepanelen (andere installateur) rondom de dakkapel was er lekkage ontstaan. Hoewel het vrij voor de hand liggend was dat dit geen fout van Wiko was, maar de zonnepaneel installateur, heeft Wiko toch diezelfde dag nog iemand langs gestuurd om het te bekijken. Zeer goede service.

Chantal Brockotter , Deventer

10.0

February 2024

Chantal Brockotter , Deventer

10.0

February 2024

Bij ons is vandaag de dakkapel geplaatst. Wij hebben contact gehad met diverse bedrijven, maar ik raad een ieder aan om dit eveneens bij Wiko dakkapellen te doen. Verkoper Niels gaf juiste en gedetailleerde informatie en hielp ons bij de aanvraag bij de gemeente, wat hierdoor voorspoedig liep. Vervolgens hebben wij nog contact gehad met Anja van de administratie, waarbij wij netjes te woord werden gestaan en kregen regelmatig update mails. Vervolgens kwamen vandaag Jeffrey en Jos de dakkapel plaatsen, wat uiterst vakkundig ging en zij hadden een zeer professionele houding, waarbij een grapje op zijn tijd kon en nadien gaven zij nog goede tips voor de afwerking. Niet te vergeten Martijn (de kraanmachinist), Jan de werkvoorbereider en de jongens van de werkplaats. Hartstikke bedankt voor de fijne ervaring en het prima werk, we zullen hier lang plezier van hebben

Albert Mildert

10.0

May 2023

Albert Mildert

10.0

May 2023

Zeer correct en snel de dakkapel geplaatst. Vanwege de weersomstandigheden en ob.v. de eind-inspectie moesten ze nog terugkomen. Dit hebben ze snel gedaan. Ik kan iedereen een WIKO dakkapel en professional aanraden.

Sanne van der Meulen

10.0

April 2023

Sanne van der Meulen

10.0

April 2023

Twee grote dakkapellen geplaatst. Ging super snel en netjes! Ook behulpzaam met onze vragen over de isolatie en afwerking aan de binnenkant die we zelf uitvoerden.

Rick R

10.0

October 2021

Rick R

10.0

October 2021

Wiko heeft bij ons 2 dakkapellen geplaatst en dit hebben ze super gedaan. Goed meegedacht met ons toen hun adviseur (Frank) bij ons kwam. De monteurs die ze kwamen plaatsen waren goede vakmensen en ook die dachten mee met eventuele mooiere oplossingen en waren erg behulpzaam. Ook na het plaasten kan je altijd terecht voor vragen en hulp. Service is top !! Wij zouden Wiko aanraden bij iedereen die een mooie en vooral goede dakkapel wilt.

Remco vd W

10.0

January 2023

Remco vd W

10.0

January 2023

In 2016 is bij ons een mooi groot dakkapel geplaatst. Dit jaar ging ineens het rolluik kapot. Er bleek een onderdeel nodig. Wiko gaf aan zo snel mogelijk een monteur te sturen met het juiste onderdeel. Deze stond een paar dagen later aan de deur. Men besloot het onderdeel als verlengde garantie (ondanks dat het rolluik al een tijdje uit de garantie was) te leveren. Al met al zeer positief! Service/klantgericht en snel handelen. Van ons een dikke 10!

Dirk Spek

10.0

July 2023

Dirk Spek

10.0

July 2023

Wat een topbedrijf!

Niets dan lof. Duidelijke offerte, duidelijke afspraken, duidelijke instructies, duidelijke taal.

Bijzonder vakkundig installatieteam! Een geoliede machine!

En.... ontzettend mooie dakkapel

Roxanna S

10.0

October 2023

Roxanna S

10.0

October 2023

In april heeft Wiko onze dakkapel geplaatst, de eerste in Leeuwarden.

Communicatie verliep heel goed, de korte lijnen waren heel fijn. Montage verliep soepel en de boel is netjes achtergelaten.

Wij zijn heel tevreden!

Wout Hankel

10.0

October 2022

Wout Hankel

10.0

October 2022

2 dakkapellen laten installeren op onze woning door Wiko. Ik ben A-technisch, maar ze hebben me alles uit handen genomen. Van verkoopgesprek tot factuur enkel lof. Goede kwaliteit dakkapel, goede voorwaarden in overeenkomst. Als ik weer moest, dan zeker Wiko.

Arthur Kievit

10.0

July 2023

Arthur Kievit

10.0

July 2023

Zeer prettig bedrijf, toegankelijk, mooie dakkapel geplaatst, vlot gewerkt en zeer netjes gedaan en achtergelaten door de monteurs. Zouden zo opnieuw voor ze kiezen!

Jan Bisschop

9.0

November 2022

Jan Bisschop

9.0

November 2022

Het contact met WIKO was super. Vanaf het eerste contact tot de aflevering / plaatsing van de dakkapel verliep erg prettig. Geduld met onze - vele - vragen en ook op tijd werden wij geinformeers dat door aanleverings problemen de plaatsing een paar weken later zou plaats vinden. Kortom, wij zijn zeer tevreden met onze super dakkapel.

Niels

10.0

December 2022

Niels

10.0

December 2022

We hebben een dakkapel laten plaatsen.Het contact met Wiko verloopt goed. Ze denken goed mee met de klant. De prijs was ook perfect.We zijn zeer tevreden met ons dakkapel.

Christiaan

10.0

December 2022

Christiaan

10.0

December 2022

Van offertestadium tot aankoop, inmeten en plaatsen vakkundig en professioneel geholpen. Dit was een top ervaring. Ook tegenvallers snel en adequaat opgelost. Nalevering van ontbrekende horren en schakelaars voor de rolluiken goed geregeld. Komen afspraken na. Dit is hoe je je bedrijf op de kaart zet.

Tijs

9.0

December 2022

Tijs

9.0

December 2022

Fijn contact, zorgvuldig in de communicatie, goede kwaliteit voor een dergelijke prijs. Plaatsen was in minder dan een dag.

Geert

10.0

December 2022

Geert

10.0

December 2022

Vanaf offertestadium tot plaatsing werd alles adequaat opgepakt, altijd goed bereikbaar, altijd reactie op mail etc. Tweemaal inmeten en offerte meermalen aangepast i.v.m. juiste positionering blind tussenpaneel voor bestaand tussenwandje: geen probleem. Verplaatsing eerste plaatsingsdatum naar nieuwe afspraak werd tijdig aangekondigd. Plaatsing dakkapel was in iets meer dan een halve dag geregeld. En de nalevering van de juiste horren was snel geregeld. Goed product voor een redelijke prijs. Kortom: vakwerk.

Peter

10.0

February 2023

Peter

10.0

February 2023

Wij hebben een klassieke dakkapel bij Wiko gekocht en laten plaatsen.

Het was voor ons vanaf het begin tot het eind een erg prettige ervaring. Leveren kwaliteit, leven en denken met je mee.

En als er iets niet goed gaat, doen ze er alles aan om het in orde te maken en dat alles voor een tevreden klant en een mooi eind product.

Mensen met passie voor hun vak.

Jessica van Roemberg

10.0

April 2023

Jessica van Roemberg

10.0

April 2023

Vanaf offerte tot plaatsing enorm goede communicatie.

Vandaag door Frank Ivo en Jeroen een mooi dakkapel geplaatst en de bekleding van het huidige dakkapel vervangen zodat het een mooi geheel is!

Wat een staaltje vakmanschap hebben de heren neer gezet! Toppers bedankt!

Maarten

9.0

April 2023

Maarten

9.0

April 2023

Wij hadden lekkage bij de dakkappel. Wiko heeft de oorzaak opgespoord en gerepareerd. Ze hebben het probleem goed uitgelegd voordat ze de reparatie uit gingen voeren. Telefonisch zijn ze ook goed te bereiken.

A. Wigchers

9.0

September 2023

A. Wigchers

9.0

September 2023

Reeds ver van te voren de leverdatum aangegeven en ook keurig nagekomen. Plaatsing van het dakkapel (incl. Verwijderen bestaand dakkapel) in 4 uurtjes gedaan. Door miscommunicatie met leverancier een extra kiep/kantelraam verkregen zonder meerprijs incl raamhor. Ook de serviceafdeling voor het plaatsen van een kantelraam keurig volgens afspraak geleverd inclusief het nawerk bij het dakkapel. M.A.W. : uitstekend vakwerk geleverd.

Jessica van Roemburg

10.0

April 2023

Jessica van Roemburg

10.0

April 2023

Vanaf offerte tot plaatsing enorm goede communicatie. Vandaag door Frank Ivo en Jeroen een mooi dakkapel geplaatst en de bekleding van het huidige dakkapel vervangen zodat het een mooi geheel is! Wat een staaltje vakmanschap hebben de heren neer gezet! Toppers bedankt!

Cor

10.0

October 2023

Cor

10.0

October 2023

Er zullen vast meer bedrijven zijn die goede dakkapellen maken, maar de service van Wiko maakt het verschil. De eerste afspraak voor plaatsing kon niet doorgaan (weercode rood) en Wiko heeft kosten nog moeite gespaard om binnen 3 dagen alsnog de kapel te plaatsen.

Personeel meer dan vriendelijk en absoluut vakwerk in de afwerking.

Arthur Kievit

10.0

June 2023

Arthur Kievit

10.0

June 2023

Zeer prettig bedrijf, toegankelijk, mooie dakkapel geplaatst, vlot gewerkt en zeer netjes gedaan en achtergelaten door de monteurs. Zouden zo opnieuw voor ze kiezen!

Wout Hankel

10.0

August 2022

Wout Hankel

10.0

August 2022

"2 dakkapellen laten installeren op onze woning door Wiko. Ik ben A-technisch, maar ze hebben me alles uit handen genomen. Van verkoopgesprek tot factuur enkel lof. Goede kwaliteit dakkapel, goede voorwaarden in overeenkomst. Als ik weer moest, dan zeker Wiko."

Albert Mildert

10.0

April 2023

Albert Mildert

10.0

April 2023

Zeer correct en snel de dakkapel geplaatst. Vanwege de weersomstandigheden en o.b.v. de eind-inspectie moesten ze nog terugkomen. Dit hebben ze snel gedaan. Ik kan iedereen een WIKO dakkapel en professional aanraden.

20 jaar ervaring

montage in 1 dag

10 jaar garantie

bewezen kwaliteit

volledig op maat

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.