Ongeëvenaard in service

Je krijgt bij ons een 100% complete dakkapel. Klinkt logisch, maar in veel gevallen word je toch opgezadeld met klusjes waar jij achteraan moet. Dat willen wij met onze service voorkomen. En die is ongeëvenaard.

Ongeëvenaard in complete oplossingen.

Leuk die 10 jaar garantie, maar waar het jou natuurlijk om gaat is dat problemen snel worden opgelost en dat je een complete dakkapel krijgt. Is er dus onverhoopt schade aan je dakkapel? Dan lossen we die razendsnel en kosteloos op. Wel of geen garantie. Jouw dakkapel leveren vanzelfsprekend 100% compleet en all inclusive op!

standaard dakkapel met keraliten zijkant
We bedenken alleen oplossingen waarvan we ook de kwaliteit kunnen waarborgen.

Tevreden klanten over onze ongeëvenaarde service

Chantal Brockotter , Deventer

10.0

February 2024

Bij ons is vandaag de dakkapel geplaatst. Wij hebben contact gehad met diverse bedrijven, maar ik raad een ieder aan om dit eveneens bij Wiko dakkapellen te doen. Verkoper Niels gaf juiste en gedetailleerde informatie en hielp ons bij de aanvraag bij de gemeente, wat hierdoor voorspoedig liep. Vervolgens hebben wij nog contact gehad met Anja van de administratie, waarbij wij netjes te woord werden gestaan en kregen regelmatig update mails. Vervolgens kwamen vandaag Jeffrey en Jos de dakkapel plaatsen, wat uiterst vakkundig ging en zij hadden een zeer professionele houding, waarbij een grapje op zijn tijd kon en nadien gaven zij nog goede tips voor de afwerking. Niet te vergeten Martijn (de kraanmachinist), Jan de werkvoorbereider en de jongens van de werkplaats. Hartstikke bedankt voor de fijne ervaring en het prima werk, we zullen hier lang plezier van hebben

Christiaan

10.0

December 2022

Van offertestadium tot aankoop, inmeten en plaatsen vakkundig en professioneel geholpen. Dit was een top ervaring. Ook tegenvallers snel en adequaat opgelost. Nalevering van ontbrekende horren en schakelaars voor de rolluiken goed geregeld. Komen afspraken na. Dit is hoe je je bedrijf op de kaart zet.

Tijs

9.0

December 2022

Fijn contact, zorgvuldig in de communicatie, goede kwaliteit voor een dergelijke prijs. Plaatsen was in minder dan een dag.

1 / 5

Ongeëvenaard in duidelijkheid.

We zijn er tot de laatste kop koffie! Vanaf de offerte die we bij jou thuis opmaken tot de laatste puntjes op i. We nemen je zoveel mogelijk mee in alle stappen. Zo heb jij de zekerheid van een goed resultaat en voorkomen we samen onverwachte situaties of extra kosten achteraf. En dat begint met duidelijkheid van begin tot eind.

Dakkapel badkamer afwerking
Duidelijkheid voorkomt niet alleen verrassingen achteraf. Het geeft ook de zekerheid van een mooi resultaat!

Klinkende cijfers voor onze ongeëvenaarde duidelijkheid.

Niels , Katwijk

10.0

June 2024

Goede prijs, en vriendelijk en vakkundig personeel.Na het plaatsen van zonnepanelen (andere installateur) rondom de dakkapel was er lekkage ontstaan. Hoewel het vrij voor de hand liggend was dat dit geen fout van Wiko was, maar de zonnepaneel installateur, heeft Wiko toch diezelfde dag nog iemand langs gestuurd om het te bekijken. Zeer goede service.

Remco vd W

10.0

January 2023

In 2016 is bij ons een mooi groot dakkapel geplaatst. Dit jaar ging ineens het rolluik kapot. Er bleek een onderdeel nodig. Wiko gaf aan zo snel mogelijk een monteur te sturen met het juiste onderdeel. Deze stond een paar dagen later aan de deur. Men besloot het onderdeel als verlengde garantie (ondanks dat het rolluik al een tijdje uit de garantie was) te leveren. Al met al zeer positief! Service/klantgericht en snel handelen. Van ons een dikke 10!

Dirk Spek

10.0

July 2023

Wat een topbedrijf!

Niets dan lof. Duidelijke offerte, duidelijke afspraken, duidelijke instructies, duidelijke taal.

Bijzonder vakkundig installatieteam! Een geoliede machine!

En.... ontzettend mooie dakkapel

1 / 5

Ontwerp jouw droomdakkapel en krijg direct inzicht in een realistische indicatieprijs.

Moeder met kind op zolder bij dakkapel

Onze modellen

1 / 5

Moderne dakkapel
Kadermodel

Een moderne dakkapel uitgevonden door Wiko. Het kader geeft een unieke uitstraling.

bekijk dit model
Nokverhoging
Nokverhoging

Voor een complete transformatie van jouw ruimte. De nok wordt hierbij verhoogd wat enorme extra ruimte creëert.

bekijk dit model
Klassieke dakkapel
Klassieke dakkapel

Karakteristieke dakkapel die de details van jouw woning extra benadrukt.

bekijk dit model
Standaard Wiko dakkapel
Standaard dakkapel

Meestvoorkomende vormgeving van een dakkapel. Echter vol estitische details en geheel onderhoudsvrij.

bekijk dit model