Werkwijze WIKO dakkapellen

Onze werkwijze is door en door transparant. Vanaf het allereerste contact krijgt u te maken met één en dezelfde contactpersoon. Die één op één samen met u het hele proces doorloopt op weg naar de voor u in alle opzichten ideale dakkapel.

Prijsindicatie

Met onze gebruiksvriendelijke configurator stel je eenvoudig jouw ideale dakkapel samen. Kies je model en geef precies aan hoe uw dakkapel eruit moet komen te zien. Onze configurator geeft direct een indicatieprijs voor uw gewenste dakkapel. Vraag vervolgens een offerte aan en wij nemen z.s.m. contact op om jouw wensen verder te bespreken

1

Vrijblijvend adviesgesprek
& inmeten

Als de prijsindicatie bevalt, plannen we graag een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs bij jou thuis of in een van onze showrooms in Enschede of Wormerveer. Hier bespreken we de mogelijkheden en eventuele uitdagingen voordat de dakkapel wordt geplaatst. Na het gesprek met de adviseur ontvang je een offerte op maat die helemaal is afgestemd op jouw wensen.

2

Opdracht

Nadat je Wiko de opdracht hebt gegeven, neemt onze adviseur contact met je op voor de laatste details en het plannen van de plaatsing van de dakkapel. Vervolgens starten onze werkvoorbereiders met het bestellen van de benodigde materialen.

3

Plaatsen

De dakkapel wordt meestal binnen één dag geplaatst. Aan het einde van de dag doet een monteur samen met jou een inspectie om het werk op te leveren. We controleren alles aan de hand van een checklist en sturen je het opleveringsformulier per e-mail.

4

Stappen plaatsing dakkapel

Ontwerp je dakkapel

stap 1

Stel uw dakkapel samen
in onze configurator.

stap 2

Wij komen bij u thuis inmeten.

stap 3

Tijd om te plaatsen. Binnen 1 dag plaatsen wij uw dakkapel.

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.