Op zoek naar een dakkapel in Alkmaar?

Wiko Dakkapellen helpt u graag verder. We plaatsen al 15 jaar dakkapellen in alle soorten en maten door het hele land. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden voor uw dakkapel op uw huis in Alkmaar, hebben wij bij de referenties op onze website verschillende voorbeelden van onze dakkapellen opgenomen. We hebben er al meer dan 10.000 dakkapellen gemaakt en geplaatst. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dakuitbouw? Ga dan naar onze dakkapelconfigurator. Daar kunt u een dakkapel volledig naar uw wensen ontwerpen.

Een dakkapel in Alkmaar

Het ontwerpen van uw dakkapel hoeft u natuurlijk niet alleen te doen. Wij helpen u graag om uw wensen zo goed mogelijk vorm te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wiko Dakkapellen werkt niet met standaard modellen. Iedere dakkapel wordt volledig op maat en naar uw wensen gemaakt. Om het makkelijker en duidelijker voor u als klant te maken, gaan we wel uit van een  basisdakkapel, zoals bij een kadermodel dakkapel (moderne dakkapel) of bij een traditionele dakkapel.

Iedere dakkapel wordt op maat gemaakt en vormgegeven naar de wensen van de klant. We hebben een eigen werkplaats, waar we onder de beste condities uw dakkapel zullen maken. Uw dakkapel voor u in Alkmaar wordt in de werkplaats volledig klaargemaakt, zodat we de dakkapel in één dag kunnen plaatsen. Dat plaatsen gebeurt uiteraard wind- en waterdicht. U krijgt van ons bovendien 10 jaar garantie.

Geplaatste dakkapel in Alkmaar
Dakkapel Alkmaar
Alkmaar dakkapel
No items found.

Alkmaar en dakkapellen

Wist u dat op de vele zeer oude gebouwen al dakkapellen voorkomen? Kijk bijvoorbeeld maar naar het ‘Wildemanshofje. Op dit monumentale gebouwen ziet u verschillende dakkapelletjes en koekoeks. Men probeerde dus eeuwen geleden al om hun huizen te verfraaien, maar vooral om hun huizen te vergroten. Een koekoek geeft net als andere dakkapellen ook meer licht in huis. Inspiratie voor een dakkapel kunt u in Alkmaar dus naar hartenlust opdoen.

Aan de slag

Kortom bent u op zoek naar mogelijkheden om uw zolder beter begaanbaar te maken? Wilt u meer licht in uw slaapkamer of wilt u vooral uw huis verfraaien? Dan bent u bij Wiko Dakkapellen aan het goede adres. Wist u trouwens dat een dakkapel de waarde van uw woning aanzienlijk kan verhogen? Wilt u weten wat er voor uw huis mogelijk is? Kijk dan snel in onze dakkapellenconfigurator. Daar kunt u uw dakkapel volledig naar uw wensen ontwerpen. Wiko Dakkapellen komt graag bij u langs om uw woondromen mogelijk te maken met maatwerk van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.