Al diverse klanten uit Emmen zijn u voorgegaan

Woont u in Emmen of omgeving en bent u op zoek naar een kwalitatieve dakkapel? Klanten uit Emmen en de omgeving weten wat het is om een dakkapel van Wiko Dakkapellen te kopen. En wij kunnen u met zekerheid zeggen dat zij tevreden zijn! Mocht u uw twijfels hebben dan kunt u altijd een referentie in of om Emmen vragen.

Waarom klanten in Emmen voor Wiko kiezen?

- Jarenlange ervaring: meer dan 20 jaar!

- Wij monteren in 1 dag uw dakkapel af

- U ontvangt 10 jaar garantie

- Onze kwaliteit is bewezen

- Volledig op maat

- Indien nodig verzorgen wij de vergunning

Emmen dakkapel
Dakkapel Emmen
Dakkapel geplaatst in Emmen
No items found.

Waarom wij naar Emmen komen?

Vanuit ons pand in Enschede bedienen wij klanten in Overijssel, Gelderland en Drenthe. Het is mogelijk dat u niet staat te springen om helemaal uit Emmen naar onze showroom te komen. Wij komen ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Met onze voorbeelden van dakkapellen, diverse monsters van bekleding en showmap kunnen wij u prima in Emmen bedienen.

In één dag geplaatst

Om de kwaliteit van uw dakkapel te waarborgen fabriceren wij prefab dakkapellen in onze fabriek. Een van de voordelen is dat wij hiermee de kosten kunnen drukken omdat wij niet elke dag naar Emmen hoeven te rijden. Samen met u plannen wij een moment in zodat wij met dakkapel één al naar Emmen komen om deze in één dag af te monteren. Alles in goed overleg!

Bereken direct vrijblijvend uw dakkapel

Via de offertepagina kunt u direct een indicatie van de kosten van uw dakkapel berekenen. Voor sommige dakkapellen is het nodig om een vergunning aan te vragen. Wij hebben de kennis in huis om dit zo efficiënt mogelijk voor u te regelen. Indien dit nodig is en u wilt volledig ontzorgd worden dan doen wij dat graag.

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.