Al diverse klanten uit Hengelo zijn u voorgegaan

Woont u in Hengelo of omgeving en bent u op zoek naar een dakkapel? Al heel wat klanten in en om Hengelo hebben ervaren wat het is om een dakkapel van Wiko te kopen. En wij kunnen u met zekerheid zeggen dat zij tevreden zijn! Mocht u uw twijfels hebben dan kunt u altijd om een of meerdere referenties in of om Hengelo vragen.

Waarom klanten in Hengelo voor Wiko kiezen?

- Jarenlange ervaring: meer dan 15 jaar!

- Wij monteren in 1 dag uw dakkapel af

- U ontvangt 10 jaar garantie

- Onze kwaliteit is bewezen

- Volledig op maat

- Indien nodig verzorgen wij de vergunning

dakkapel geplaatst in hengelo
No items found.

Waarom wij naar Hengelo komen?

Vanuit ons pand in Enschede bedienen wij klanten in Overijssel, Gelderland en Drenthe. Hoewel de afstand niet zo groot is tussen Hengelo en Enschede kunnen wij het ons voorstellen dat u om wat voor een reden liever heeft dat wij bij u langs komen in Hengelo. Met onze voorbeelden van dakkapellen, diverse monsters van bekleding en showmap kunnen wij u prima in Hengelo bedienen.

In één dag geplaatst

Wij willen de kosten laag houden en toch de hoogst haalbare kwaliteit aan kunnen bieden. Om die reden fabriceren wij alle dakkapellen zoveel mogelijk kant en klaar zodat wij niet telkens heen en weer naar Hengelo hoeven te rijden. Daarnaast hebben wij in onze fabriek de meest ideale omstandigheden onder één dak zodat wij de kwaliteit van uw dakkapel kunnen waarborgen. In overleg met u plannen wij een moment in waarbij wij naar Hengelo komen om de dakkapel in één dag te monteren.

Bereken direct vrijblijvend uw dakkapel

Via de offertepagina kunt u direct een indicatie van de kosten berekenen. Voor sommige dakkapellen is het nodig om een vergunning aan te vragen. Wij hebben de kennis in huis om dit zo efficiënt mogelijk voor u te regelen. Indien dit nodig is en u wilt volledig ontzorgt worden dan doen wij dat graag.

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

20.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar ervaring

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Ontwerp je dakkapel zelf en zie direct jouw indicatieprijs.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct inzicht in de investering