Welkom bij Wiko Dakkapellen in Hengelo

Op zoek naar een manier om je huis in Hengelo meer ruimte en licht te geven? Wiko Dakkapellen staat voor je klaar. Met onze expertise in lokale bouwstijlen en het Hengelose klimaat, bieden we dakkapellen die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect passen bij jouw woning.

De voordelen van een dakkapel in Hengelo

  • Meer Ruimte: Transformeer je zolder in een ruime kamer of kantoor.
  • Natuurlijk Licht: Geniet van meer daglicht in je woning.
  • Waardevermeerdering: Een dakkapel verhoogt de waarde van je huis.

Verschillende Soorten Dakkapellen

Standaard Dakkapellen: Onze standaard dakkapellen zijn een snelle en kosteneffectieve manier om extra ruimte te creëren. Ze passen bij een breed scala aan woningstijlen en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.

Kunststof Dakkapellen: Perfect voor wie op zoek is naar een onderhoudsarme oplossing. Kunststof dakkapellen zijn duurzaam, energie-efficiënt en verkrijgbaar in diverse afwerkingen.

Houten Dakkapellen: Voor een traditionele uitstraling kies je voor onze houten dakkapellen. Ze bieden een klassieke charme en warmte en kunnen op maat gemaakt worden om perfect bij je woning te passen.

Maatwerk Dakkapellen: Heb je specifieke wensen of een unieke woning? Onze maatwerk dakkapellen worden volledig aangepast aan jouw behoeften en de architectonische stijl van je huis. stel een eigen dakkapel samen in onze configurator en ontvang direct een prijsberekening erbij.

Verschillende modellen: Bij Wiko is elke dakkapel uniek en op maatgemaakt, toch biedt Wiko een breed assortiment aan verschillende standaard modellen, bekijk ze allemaal hier!

Aanvullende Diensten

Vergunningsaanvragen: Het aanvragen van de juiste vergunningen kan ingewikkeld zijn. Wiko Dakkapellen neemt deze zorg uit handen door het gehele vergunningsproces voor jou te beheren. We zorgen ervoor dat je dakkapel voldoet aan alle lokale bouwvoorschriften en -eisen.

Advies: Ons team van experts staat klaar om je te adviseren over de beste opties voor jouw situatie. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste model, materiaal, of de afwerking, wij bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je keuze.

Installatie: Wiko Dakkapellen biedt een volledige installatieservice. Ons ervaren team zorgt voor een naadloze integratie van de dakkapel in je woning, met minimale overlast.

Bij Wiko Dakkapellen in Hengelo zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige dakkapellen die aan al je wensen voldoen. Neem contact met ons op of gebruik onze online configurator om meer te ontdekken over onze diensten en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van je droomdakkapel.

Al diverse klanten uit Hengelo zijn u voorgegaan

Woont u in Hengelo of omgeving en bent u op zoek naar een dakkapel? Al heel wat klanten in en om Hengelo hebben ervaren wat het is om een kwalitatieve dakkapel van Wiko te kopen. En wij kunnen u met zekerheid zeggen dat zij tevreden zijn! Mocht u uw twijfels hebben dan kunt u altijd om een of meerdere referenties in of om Hengelo vragen.

Waarom klanten in Hengelo voor Wiko kiezen?

- Jarenlange ervaring: meer dan 20 jaar!

- Wij monteren in 1 dag uw dakkapel af

- U ontvangt 10 jaar garantie

- Onze kwaliteit is bewezen

- Volledig op maat

- Indien nodig verzorgen wij de vergunning

Dakkapel in Hengelo
dakkapel geplaatst in hengelo
No items found.

Waarom wij naar Hengelo komen?

Vanuit ons pand in Enschede bedienen wij klanten in Overijssel, Gelderland en Drenthe. Hoewel de afstand niet zo groot is tussen Hengelo en Enschede kunnen wij het ons voorstellen dat u om wat voor een reden liever heeft dat wij bij u langs komen in Hengelo. Met onze voorbeelden van dakkapellen, diverse monsters van bekleding en showmap kunnen wij u prima in Hengelo bedienen.

In één dag geplaatst

Wij willen de kosten van uw dakkapel laag houden en toch de hoogst haalbare kwaliteit aan kunnen bieden. Om die reden fabriceren wij alle dakkapellen zoveel mogelijk kant en klaar zodat wij niet telkens heen en weer naar Hengelo hoeven te rijden. Daarnaast hebben wij in onze fabriek de meest ideale omstandigheden onder één dak zodat wij de kwaliteit van uw dakkapel kunnen waarborgen. In overleg met u plannen wij een moment in waarbij wij naar Hengelo komen om de dakkapel in één dag te monteren.

Bereken direct vrijblijvend uw dakkapel

Via de offertepagina kunt u direct een indicatie van de kosten berekenen. Voor sommige dakkapellen is het nodig om een vergunning aan te vragen. Wij hebben de kennis in huis om dit zo efficiënt mogelijk voor u te regelen. Indien dit nodig is en u wilt volledig ontzorgt worden dan doen wij dat graag.

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.