Al diverse klanten uit Oldenzaal zijn u voorgegaan

Woont u in Oldenzaal of omgeving en bent u op zoek naar een dakkapel? Klanten uit Oldenzaal weten wat het is om een kunststof dakkapel van Wiko Dakkapellen te kopen. En wij kunnen u met zekerheid zeggen dat zij tevreden zijn! Mocht u uw twijfels hebben dan kunt u altijd om een of meerdere referenties in of om Oldenzaal vragen.

Waarom klanten in Oldenzaal voor Wiko kiezen?

- Jarenlange ervaring: meer dan 15 jaar!

- Wij monteren in 1 dag uw dakkapel af

- U ontvangt 10 jaar garantie

- Onze kwaliteit is bewezen

- Volledig op maat

- Indien nodig verzorgen wij de vergunning

Dakkapel Oldenzaal
Oldenzaal dakkapel
Dakkapel in Oldenzaal Geplaatst
No items found.

Waarom wij naar Oldenzaal komen?

Vanuit ons pand in Enschede bedienen wij klanten in Overijssel, Gelderland en Drenthe. Het is mogelijk dat u niet staat te springen om helemaal uit Oldenzaal naar onze showroom te komen. Wij komen ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Met onze voorbeelden van dakkapellen, diverse monsters van bekleding en showmap kunnen wij u prima in de Oldenzaal bedienen.

In één dag geplaatst

Om de kwaliteit van uw dakkapel te waarborgen fabriceren wij onze prefab dakkapellen volledig in onze fabriek. Een van de voordelen is dat wij hiermee de kosten kunnen drukken omdat wij niet elke dag naar Oldenzaal hoeven te rijden. Samen met u plannen wij een moment in zodat wij met dakkapel en al naar Oldenzaal komen om deze in één dag af te monteren. Alles in goed overleg!

Bereken direct vrijblijvend uw dakkapel

Via de dakkapellen configurator kunt u direct een indicatie van de kosten berekenen. Voor sommige dakkapellen is het nodig om een vergunning aan te vragen. Wij hebben de kennis in huis om dit zo efficiënt mogelijk voor u te regelen. Indien dit nodig is en u wilt volledig ontzorgt worden dan doen wij dat graag.

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.