Al diverse klanten uit Zutphen zijn u voorgegaan

Woont u in Zutphen of omgeving en bent u op zoek naar een dakkapel? Al heel wat klanten in en om Zutphen hebben ervaren wat het is om een prefab dakkapel van Wiko te kopen. En wij kunnen u met zekerheid zeggen dat zij tevreden zijn! Mocht u uw twijfels hebben dan kunt u altijd om een of meerdere referenties in of om Zutphen vragen.

Waarom klanten in Zutphen voor Wiko kiezen?

- Jarenlange ervaring: meer dan 15 jaar!

- Wij monteren in 1 dag uw dakkapel af

- U ontvangt 10 jaar garantie

- Onze kwaliteit is bewezen

- Volledig op maat

- Indien nodig verzorgen wij de vergunning

Dakkapel Zuthpen
Zuthpen dakkapellen
Geplaatste dakkapel Zutphen
No items found.

Waarom wij naar Zutphen komen?

Vanuit ons pand in Enschede bedienen wij klanten in Overijssel, Gelderland en Drenthe. Het is mogelijk dat u niet staat te springen om helemaal uit Zutphen naar onze showroom te komen. Wij komen ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Met onze voorbeelden van dakkapellen, diverse monsters van bekleding en showmap kunnen wij u prima in Zutphen bedienen.

In één dag geplaatst

Om de kwaliteit van uw dakkapel te waarborgen en u zo weinig mogelijk in de weg te zitten fabriceren wij onze dakkapellen volledig prefab in onze fabriek. Samen met u plannen wij een moment in zodat wij met dakkapel en al naar Zutphen komen om deze in één dag af te monteren. Hiermee kunnen wij de kosten van een dakkapel laag houden doordat wij niet telkens naar Zutphen hoeven te rijden. Daarnaast hebben wij de meest optimale condities gecreëerd in onze fabriek zodat u de hoogst haalbare kwaliteit krijgt.

Bereken direct vrijblijvend uw dakkapel

Via de dakkapel configurator kunt u direct een indicatie van de kosten van uw dakkappel berekenen. Voor sommige dakkapellen is het nodig om een vergunning aan te vragen. Wij hebben de kennis in huis om dit zo efficiënt mogelijk voor u te regelen. Indien dit nodig is en u wilt volledig ontzorgt worden dan doen wij dat graag.

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.