Wiko is het dakkapellen bedrijf waar u terecht kunt voor de beste maatwerk prefab dakkapellen in Zwolle. Onze dakkapellen worden binnen één dag gemonteerd en zijn van hoge kwaliteit. Wiko is al meer dan 20 jaar actief in de dakkapellenbranche en heeft meer dan 10.000 dakkapellen geplaatst. Als het gaat om dakkapellen in Zwolle, dan is Wiko uw beste keuze.

Voordelen van Dakkapellen in Zwolle

Een dakkapel is een slimme investering die uw huis meerwaarde geeft. Met een dakkapel heeft u meer licht en ruimte op zolder, wat het woongenot van uw huis verhoogt en de mogelijkheid voor een extra kamer kan bieden. Daarnaast is een dakkapel een duurzame investering die op de lange termijn geld bespaart. Wiko biedt prefab dakkapellen die op maat worden gemaakt voor uw huis in Zwolle.

Vergunningen

Voordat u een dakkapel laat plaatsen, moet u nagaan of u een vergunning nodig heeft. Dit hangt af van de grootte en plaatsing van de dakkapel. Wiko kan u hierbij helpen. Onze experts weten welke vergunningen nodig zijn en zullen deze voor u aanvragen indien dat nodig blijkt te zijn.

Zwolle dakkapel
Dakkapel geplaatst in Zwolle
Geplaatste dakkapel in Zwolle
No items found.

Productie

Wiko produceert unieke dakkapellen op maat in de fabriek in Enschede of Wormerveer. Onze prefab dakkapellen worden geleverd met hoogwaardige materialen en zijn van uitstekende kwaliteit. Dit komt omdat wij in een gecontroleerde werkhal werken waar wij de kwaliteit van de dakkapel eerst nagaan voordat hij zal worden geplaatst. Wiko maakt gebruik van duurzame en onderhoudsvrije materialen, zodat uw dakkapel lang meegaat.

Plaatsen van Dakkapellen in Zwolle

Onze dakkapellen worden binnen één dag gemonteerd. Onze professionele monteurs hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen. Wiko zorgt voor een vakkundige en snelle montage van uw dakkapel in Zwolle. Wij streven er dan ook naar om het de klant zo gemakkelijk en zorgeloos te maken, daarom vinden wij het belangrijk om de klus zo snel mogelijk te klaren zonder gebreken op de kwaliteit.

Offerte Aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten van dakkapellen in Zwolle? Gebruik dan nu onze dakkapel configurator. Hierin kunt u verschillende modellen, graden, afmetingen en materialen kiezen en krijgt u direct een prijsindicatie.

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.