traditionele dakkapel

Klassieke dakkapel

Als je op zoek bent naar een passende dakkapel voor jouw unieke oudere woning, is de klassieke dakkapel een uitstekende keuze. Met deze dakkapel kun je op verschillende manieren de karakteristieke stijl en details van jouw woning benadrukken. Het ontwerp van het klassieke model is zo afgestemd dat het naadloos aansluit bij de uitstraling van de woning, waardoor het een perfecte match vormt.

Het klassieke model is te herkennen aan:

Karakteristieke details van de woning ook in jouw dakkapel: We nemen karakteristieke details van jouw woning mee in het ontwerp van de dakkapel, zodat het harmonieus samengaat met de rest van het huis.

Vlakverdeling door roeden: Roeden in 4-, 6- of 8 vlakverdeling ondersteunen de authentieke uitstraling van de dakkapel.

Kraal, gootklossen of aangepaste boei detaillering: Door gebruik te maken van een kraal, gootklossen of een aangepaste boei detaillering kunnen we de dakkapel meer in lijn brengen met de bestaande architectuur.

No items found.

Bij het klassieke model is het ook mogelijk om:

Houtlook in kunststof: Een kunststof kozijn of kunststof gevelbekleding kan worden besteld met een “houtlook”. Dit geeft de dakkapel de uitstraling van hout, maar met de voordelen van duurzaam en onderhoudsvrij materiaal.

Uitgebreid assortiment en kleurmogelijkheden bespreekbaar: Door een groot aanbod in kleuren en opties kunnen we de dakkapel volledig afstemmen op jouw wensen en de stijl van jouw woning.

Wat kost het klassieke model?

Wij begrijpen dat het van groot belang is dat de dakkapel perfect past bij jouw huis en naadloos aansluit op de stijl en het karakter ervan. Om een algemene kosteninschatting voor een klassieke dakkapel te maken van een bepaalde breedte of hoogte op jouw woning, raden wij je aan gebruik te maken van onze handige online configurator.

Het toepassen van een kraal, gootklossen, een speciale boei detaillering of roeden in het glas worden op verzoek specifiek voor jouw dakkapel gecalculeerd, zodat je een goed overzicht hebt van de kosten per onderdeel.

Meer dan 300 dakkapellen per jaar!

Onze klassieke Wiko dakkapellen, ook wel “jaren 30 dakkapel” of “traditioneel dakkapel” genoemd, worden. De dakkapellen staan bekend om het creëren van licht en ruimte, waardoor jouw zolder een volwaardige woonverdieping wordt.

Met meer dan 300 traditionele geplaatste dakkapellen per jaar hebben we ruime ervaring en expertise op dit gebied. Bekijk onze referenties om een indruk te krijgen van ons vakmanschap.

Voorbeelden WIKO Traditionele dakkapellen

1 / 5

Onze modellen

1 / 5

Moderne dakkapel

Kadermodel

Een moderne dakkapel uitgevonden door Wiko. Het kader geeft een unieke uitstraling.

bekijk dit model
Nokverhoging

Nokverhoging

Voor een complete transformatie van jouw ruimte. De nok wordt hierbij verhoogd wat enorme extra ruimte creëert.

bekijk dit model
Standaard Wiko dakkapel

Standaard dakkapel

Meestvoorkomende vormgeving van een dakkapel. Echter vol estitische details en geheel onderhoudsvrij.

bekijk dit model

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.