Zinken dakkapel

Speciale dakkapel

Speciale dakkapellen - echt maatwerk!

Bijzondere woningen vragen om extra aandacht en maatwerk wanneer het gaat om het realiseren van een dakkapel. Wat voor soort dakkapel je ook in gedachten hebt, bij ons kunnen we je ideeën werkelijkheid laten worden. Of het nu gaat om een specifiek ontwerp, materiaalkeuze of afwerking, wij staan voor jou klaar om aan jouw wensen te voldoen. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we al vele speciale dakkapellen geplaatst.

Bij ons wordt elke dakkapel volledig op maat gemaakt en aangepast naar jouw specifieke wensen. Om het proces gemakkelijker en duidelijker te maken, beginnen we meestal met een van onze basismodellen als uitgangspunt. Vervolgens passen we het ontwerp aan om een dakkapel te creëren die speciaal voor jou is. Voor een impressie van deze unieke dakkapellen kun je een kijkje nemen bij onze referenties.

No items found.

Bij het realiseren van jouw speciale dakkapel kun je rekenen op onze expertise en vakmanschap. We zorgen ervoor dat het ontwerp aansluit bij de architectuur van jouw woning en dat de materialen en afwerking van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Neem gerust contact met ons op om jouw specifieke wensen en ideeën te bespreken. We staan klaar om je te helpen en jouw unieke dakkapel te realiseren.

Vrijblijvend adviesgesprek!

Voor een nauwkeurige kosteninschatting van jouw speciale dakkapel kun je het model kiezen dat het meest overeenkomt met jouw wensen. In onze configurator kun je de gewenste specificaties, zoals de breedte, hoogte en dakhelling invoeren om een globale schatting van de kosten te krijgen. Eventuele extra aanpassingen en bijbehorende kosten worden door ons voor jou uitgewerkt.

Als je naar aanleiding van de toegezonden prijsindicatie een vrijblijvende afspraak met onze adviseur wilt maken, dan worden jouw speciale wensen met betrekking tot jouw dakkapel bij je thuis met je doorgenomen.

Een vergunning nodig? Wij helpen je!

Het plaatsen van een speciaal dakkapel vereist in veel gevallen een vergunning. Wij begeleiden je tijdens het hele proces. Ben je benieuwd naar de eisen van jouw gemeente? Neem dan contact met ons op.

Onze modellen

1 / 5

Moderne dakkapel

Kadermodel

Een moderne dakkapel uitgevonden door Wiko. Het kader geeft een unieke uitstraling.

bekijk dit model
Nokverhoging

Nokverhoging

Voor een complete transformatie van jouw ruimte. De nok wordt hierbij verhoogd wat enorme extra ruimte creëert.

bekijk dit model
Klassieke dakkapel

Klassieke dakkapel

Karakteristieke dakkapel die de details van jouw woning extra benadrukt.

bekijk dit model
Standaard Wiko dakkapel

Standaard dakkapel

Meestvoorkomende vormgeving van een dakkapel. Echter vol estitische details en geheel onderhoudsvrij.

bekijk dit model

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

20.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar ervaring

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Ontwerp je dakkapel zelf en zie direct jouw indicatieprijs.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct inzicht in de investering