Consessieloos
in kwaliteit

Kiezen voor de beste kwaliteit gaat over zekerheid. Zekerheid dat er 0% kans is op complicaties, niet veel onderhoud nodig is en de garantie op een leven lang comfort.

De beste kwaliteit betaalt zich altijd terug

De energiekosten die u bespaart dankzij onze hoogwaardige isolatie. De verhoogde waarde van uw woning. De Colorcoat HPS200 Ultra®-afwerking voor maximaal kleur- en glansbehoud. Kiezen voor de beste kwaliteit is uiteindelijk altijd beter dan alle andere keuzes.

Indien gewenst maken we gebruik van hoogwaardige kunststof kozijnen en standaard goed isolerend HR+++ glas.

Voor als je ons niet gelooft

Albert Mildert

10.0

May 2023

Zeer correct en snel de dakkapel geplaatst. Vanwege de weersomstandigheden en ob.v. de eind-inspectie moesten ze nog terugkomen. Dit hebben ze snel gedaan. Ik kan iedereen een WIKO dakkapel en professional aanraden.

Wout Hankel

10.0

October 2022

2 dakkapellen laten installeren op onze woning door Wiko. Ik ben A-technisch, maar ze hebben me alles uit handen genomen. Van verkoopgesprek tot factuur enkel lof. Goede kwaliteit dakkapel, goede voorwaarden in overeenkomst. Als ik weer moest, dan zeker Wiko.

Peter

10.0

February 2023

Wij hebben een klassieke dakkapel bij Wiko gekocht en laten plaatsen.

Het was voor ons vanaf het begin tot het eind een erg prettige ervaring. Leveren kwaliteit, leven en denken met je mee.

En als er iets niet goed gaat, doen ze er alles aan om het in orde te maken en dat alles voor een tevreden klant en een mooi eind product.

Mensen met passie voor hun vak.

1 / 5

De beste kwaliteit voor het fijnste binnengevoel

Bij het monteren van de dakkapel werken we alle naden en voegen zorgvuldig af inclusief de binnenwanden. De kozijnen van de ramen zijn stevig en goed geïntegreerd in de structuur van de dakkapel voor een luchtdicht resultaat.

Dakkapel afwerking wiko
Kwaliteit betekent ook dat we de best mogelijke lichtinval realiseren die past bij de beoogde functie van de ruimte.

Hoe meer dan 10k+ klanten onze kwaliteit ervaren.

M K

10.0

March 2024

8 weken geleden Wiko gebeld gelijk kwam Rick van Wiko alles netjes opmeten. Rick begreep gelijk wat we wilden en alles werd netjes gemeten en afgehandeld door hem. Communicatie tussen Frank, Rick en Sjoerd verliep meer dan soepel en alles klopte gelijk! 8 weken verder (vandaag) de dakkapel laten plaatsen door Rick en Sjoerd van Wiko, wat zijn wij ontzettend blij met het dakkapel en zeker de service. Ze hebben echt super werk geleverd. Precies zoals we het graag willen zien van een net bedrijf. Echt een top service. Rick en Sjoerd van Wiko ontzettend bedankt voor jullie inzet!! Nadien nog alles heel netjes schoongemaakt en niets was hun te veel! Eindelijk een bedrijf waar je op kunt rekenen en zeker op Rick en Sjoerd!! Ik raad dit bedrijf iedereen aan. !!!! Mvg MK

Gavin, Enschede

10.0

October 2023

Gewoon top!
Het vervangen van 2 rolluikbanden,monteur heeft alles netjes vervangen en belde netjes voor z'n komst even dat hij onderweg was . Gewoon goede en nette service ook na 15j aar na het plaatsen van de dakkapel!!

Ingrid, Schalkhaar

10.0

January 2024

Bij diverse bedrijven aangeklopt voor reparatie van het kiepraam van een dakkapel. Het kiepraam kon niet meer geheel geopend worden, wat bleek te liggen aan een klein onderdeel wat afgebroken was. Wiko heeft alles uit de kast gehaald om het onderdeel te kunnen vinden en vervolgens is het kiepraam gerepareerd. Dit is volledig gratis gedaan. Wij zijn geholpen door Frank Visscher en vanaf het eerste contact is dit een man die service hoog in het vaandel heeft, maar ook een duidelijke en fijne manier van communiceren heeft. Chapeau Frank en Wiko Dakkapellen voor deze geweldige service!!!!!

1 / 5

De beste materialen voor elk idee

Wat je wensen of ideeën ook zijn. We realiseren ze altijd met de beste materialen. Zo ben jij zeker van een leven lang comfort en minimale onderhoudskosten.

Speciale dakkapel
Metaal is uiterst duurzaam, weerbestendig, onderhoudsarm, brandveilig én kostenbesparend.

Kwaliteit die wordt gezien en gewaardeerd.

Hans walraven

10.0

April 2024

De dakkapellen zijn van goede kwaliteit en snel en goed geplaatst.Over de kleuren waren we niet zo blij. Maar de aftersales is goed geregeld bij Wiko. Kleuren aangepast en wij helemaal tevreden.

Erik van Eck

10.0

May 2024

Wij hebben een dakkapel bij Wiko gekocht en laten plaatsen. Het was voor ons vanaf het begin tot het eind zeer goede ervaring. Leveren kwaliteit en denken met je mee. Mensen met passie voor hun vak.

Harold

10.0

January 2024

Na het verzamelen van de nodige informatie over het plaatsen van dakkappellen gekozen voor Wiko. Tijdens het vooraf traject was er prima begeleiding en werd er actief meegedacht. Daardoor hebben we een mooi eindproduct neer kunnen zetten! De afwerking is volledig, netjes en mooi, zowel binnen als buiten. Isolatie-dikte is naar huidige standaard en de plaatsing gebeurd met een goed, vriendelijk team die gedurende de dag goed communiceren over de werkzaamheden. De prijs-kwaliteit verhouding is goed, er worden geen concessies gedaan aan materiaal en specificaties. Wij zijn dan ook uitermate tevreden met de 2 dakkappellen die bij ons geplaatst zijn.

1 / 5

Ontwerp jouw droomdakkapel en krijg direct inzicht in een realistische indicatieprijs.

Moeder met kind op zolder bij dakkapel

Onze modellen

1 / 5

Moderne dakkapel
Kadermodel

Een moderne dakkapel uitgevonden door Wiko. Het kader geeft een unieke uitstraling.

bekijk dit model
Nokverhoging
Nokverhoging

Voor een complete transformatie van jouw ruimte. De nok wordt hierbij verhoogd wat enorme extra ruimte creëert.

bekijk dit model
Klassieke dakkapel
Klassieke dakkapel

Karakteristieke dakkapel die de details van jouw woning extra benadrukt.

bekijk dit model
Standaard Wiko dakkapel
Standaard dakkapel

Meestvoorkomende vormgeving van een dakkapel. Echter vol estitische details en geheel onderhoudsvrij.

bekijk dit model