Verregaand in maatwerk

Maatwerk is esthetisch veel mooier en je hebt daarnaast veel ontwerpmogelijkheden. Wat jij daar als klant straks van gaat merken? Dat leggen we je hieronder uit.

Jouw belang bij een gedetailleerde maatvoering.

Gedetailleerde maatvoering waarborgt een maximale nauwkeurigheid en efficiëntie. Het vermindert daarnaast fouten en verspilling van materialen. En dat is niet alleen kostenbesparend. Een gedetailleerde maatvoering geeft ook de vrijheid om de dakkapel van je dromen helemaal naar je eigen hand te zetten.

Keralit dakkapel standaard
Een gedetailleerde maatvoering is essentieel als je dakkapel moet voldoen aan specifieke eisen of voorschriften.

Klanten waarderen onze focus op een gedetailleerde maatvoering.

Kirsten, Deventer

9.0

February 2024

Nadat meerdere parijen onze aanvraag hadden afgewezen wegens een niet standaard dak, kregen we vanuit Wiko dakkapellen al snel een goede offerte.Alle medewerkers die bij ons thuis zijn geweest waren super vriendelijk en professioneel. De plaatsing werd nog uitgesteld wegens slecht weer, maar ook dat werd goed opegelost. De medewerkers namen mij goed mee in het proces, de voortgang en gaven nog verdere tips voor afwerking.We zijn heel blij met onze dakkapel en zou Wiko zeker aanbevelen voor een mooi resultaat.

Rick R

10.0

October 2021

Wiko heeft bij ons 2 dakkapellen geplaatst en dit hebben ze super gedaan. Goed meegedacht met ons toen hun adviseur (Frank) bij ons kwam. De monteurs die ze kwamen plaatsen waren goede vakmensen en ook die dachten mee met eventuele mooiere oplossingen en waren erg behulpzaam. Ook na het plaasten kan je altijd terecht voor vragen en hulp. Service is top !! Wij zouden Wiko aanraden bij iedereen die een mooie en vooral goede dakkapel wilt.

Geert

10.0

December 2022

Vanaf offertestadium tot plaatsing werd alles adequaat opgepakt, altijd goed bereikbaar, altijd reactie op mail etc. Tweemaal inmeten en offerte meermalen aangepast i.v.m. juiste positionering blind tussenpaneel voor bestaand tussenwandje: geen probleem. Verplaatsing eerste plaatsingsdatum naar nieuwe afspraak werd tijdig aangekondigd. Plaatsing dakkapel was in iets meer dan een halve dag geregeld. En de nalevering van de juiste horren was snel geregeld. Goed product voor een redelijke prijs. Kortom: vakwerk.

1 / 5

Ideeën waar je niet aan dacht, maar wel op hoopte.

We willen het altijd beter en slimmer dan jij verwacht. De weggewerkte afvoerpijp in een dakkapel bijvoorbeeld? Dat is een echte Wiko-uitvinding. Door als uitvinders te kijken naar jouw wensen realiseren we altijd precies dat wat je niet had verwacht, maar wel op hoopte. En dat lukt alleen door verregaand maatwerk te kunnen leveren. Heb je dus een idee? Doen we!

Afwerking dakkapel standaard
De extra ruimte die een dakkapel oplevert is ook altijd meer dan je had verwacht.

Verregaand in maatwerk. Al jaren een reden om voor Wiko te kiezen.

Marloes Swarthoff

10.0

April 2024

Eind 2023 heeft Wiko bij mij een dakkapel geplaatst. Tijdens het plaatsen kwamen wij erachter dat er wat ruis op de lijn was ontstaan waar de dakkapel precies geplaatst moest worden.Dit werd door Wiko ter plekke en doortastend opgelost.Ik heb nu een pracht van een zolderkamer, ben er erg blij mee.Ik kan qua communicatie, professionaliteit en "nazorg" Wiko van harte aanbevelen!

Tom van Alstede

10.0

April 2024

Zeer netjes en goed geholpen met het uitzoeken van 2 dakkapellen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en het plaatsen van de dakkapellen wordt door een vakkundig team gedaan! Top kwaliteit!

Niels

10.0

December 2022

We hebben een dakkapel laten plaatsen.Het contact met Wiko verloopt goed. Ze denken goed mee met de klant. De prijs was ook perfect.We zijn zeer tevreden met ons dakkapel.

1 / 5

Ontwerp jouw droomdakkapel en krijg direct inzicht in een realistische indicatieprijs.

Moeder met kind op zolder bij dakkapel

Onze modellen

1 / 5

Moderne dakkapel
Kadermodel

Een moderne dakkapel uitgevonden door Wiko. Het kader geeft een unieke uitstraling.

bekijk dit model
Nokverhoging
Nokverhoging

Voor een complete transformatie van jouw ruimte. De nok wordt hierbij verhoogd wat enorme extra ruimte creëert.

bekijk dit model
Klassieke dakkapel
Klassieke dakkapel

Karakteristieke dakkapel die de details van jouw woning extra benadrukt.

bekijk dit model
Standaard Wiko dakkapel
Standaard dakkapel

Meestvoorkomende vormgeving van een dakkapel. Echter vol estitische details en geheel onderhoudsvrij.

bekijk dit model