Op zoek naar een professioneel dakkapellen bedrijf in Gelderland? Maak kennis met Wiko Dakkapellen! Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk Prefab dakkapellen die binnen één dag gemonteerd worden. Lees hieronder meer over de voordelen van onze dakkapellen en het proces van de montage.

Dakkapel Gelderland

Wiko Dakkapellen is de dakkapel specialist in Gelderland. Onze Prefab dakkapellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op maat gemaakt. Daarnaast zijn onze dakkapellen zeer duurzaam en hebben ze een lange levensduur. Wij leveren dakkapellen in diverse maten, kleuren en stijlen, zodat er altijd een dakkapel is die bij jouw woning past.

Dakkapel in Gelderland
Gelderland dakkapel
Dakkapel voor in Gelderland
No items found.

Voordelen Prefab dakkapel

Een Prefab dakkapel heeft vele voordelen ten opzichte van een traditionele dakkapel. Prefab dakkapellen worden namelijk in de fabriek op maat gemaakt, waardoor de montage op locatie snel en efficiënt verloopt. Dit betekent dat de overlast voor jou als klant tot een minimum wordt beperkt. Bovendien is een Prefab dakkapel van Wiko Dakkapellen zeer isolerend en energiebesparend. Zo blijft het in de winter lekker warm en in de zomer heerlijk koel.

De dakkapel specialist in Gelderland

Wiko Dakkapellen is al jaren dé dakkapel specialist in Gelderland. Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met onze maatwerk Prefab dakkapellen. Onze ervaren monteurs monteren de dakkapel binnen één dag op jouw woning, zodat je snel kunt genieten van de extra ruimte en lichtinval. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en onze dakkapellen zijn altijd voorzien van een keurmerk. Zo ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid.

Het proces

Het proces van de aanschaf en montage van een dakkapel bij Wiko Dakkapellen verloopt als volgt:

  • Allereerst vraag je via onze website een offerte aan voor een Prefab dakkapel.
  • Vervolgens komen wij bij jou langs om de situatie ter plaatse te bekijken en in te meten.
  • Daarna ontvang je van ons een offerte op maat.
  • Na akkoord gaan wij aan de slag in onze fabriek om jouw Prefab dakkapel op maat te maken.
  • Op de afgesproken datum en tijd komen onze ervaren monteurs de dakkapel bij jou monteren.
  • Na de montage wordt de dakkapel netjes afgewerkt en opgeruimd. Je kunt direct genieten van de extra ruimte en lichtinval.
  • Montage Dakkapel Gelderland

Wiko Dakkapellen monteert Prefab dakkapellen door heel Gelderland. Of je nu in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Zutphen of Doetinchem woont, wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben al vele tevreden klanten in Gelderland en zijn trots op ons werk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze ervaren medewerkers staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en advies te geven over de mogelijkheden voor jouw woning. Wij denken graag met je mee en zorgen voor een dakkapel die volledig aan jouw wensen voldoet.

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.