Op zoek naar een dakkapel in Purmerend?

Dan bent u bij WIKO Dakkapellen aan het goede adres. We hebben 20 jaar ervaring met het plaatsen van dakkapellen. En we geven op al onze dakkapellen 10 jaar garantie. Een dakkapel in Purmerend bouwen wij met veel plezier en zelfs in één dag. Wij plaatsen dakkapellen van zeer hoge kwaliteit door het hele land, dus een dakkapel in Purmerend is zo geregeld.

Een dakkapel in Purmerend

Een dakkapel op uw huis in Purmerend verandert uw woongenot enorm. Weg benauwde zolder, muffe badkamer, krappe slaapkamer of sombere overloop. Met een dakkapel creëert u zeeën van licht en ruimte, waardoor uw woongenot en leefplezier vele malen groter worden. Ook benieuwd of een dakkapel iets voor uw huis in Purmerend kan zijn, kijk dan in onze dakkapel configurator voor de mogelijkheden.

Purmerend dakkapel
Geplaatste dakkapel in Purmerend
Dakkapel in Purmerend
No items found.

Een dakkapel: de mogelijkheden zijn eindeloos

Wanneer we bij u in Purmerend een dakkapel plaatsen, zorgen we ervoor dat uw WIKO-dakkapel van de hoogste kwaliteit is. Dakkapellen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij ons is alles mogelijk. Iedere dakkapel maken we volledig op maat én naar de wensen van de klant. Zo kan de kleur van het kader bij een kadermodel dakkapel worden aangepast aan de kleur van uw dak.

Maakt u liever een statement, dan kunt u ook kiezen voor een contrasterende kleur of juist voor een bijzondere vorm.

Gaat u voor een traditionele dakkapel? Dan kan het bijvoorbeeld erg mooi zijn om de boei te voorzien van een sierlijst. Neem voor alle mogelijkheden eens een kijkje bij onze referenties. Of probeer de dakkapel configurator uit.

Een WIKO-dakkapel: hoe gaat dat in zijn werk?

Wij komen bij u thuis in Purmerend de dakkapel inmeten. In overleg implementeren we dan al uw wensen in de prefab dakkapel.  Vervolgens wordt uw dakkapel in onze eigen werkplaats in Enschede als prefabmodel klaar gemaakt. Omdat we uw dakkapel in onze eigen werkplaats maken, kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. En we maken uw WIKO-dakkapel volledig op maat. Is de dakkapel klaar? Dan komen we de dakkapel binnen één dag plaatsen.  Zo heeft u zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden en toch een dakkapel op maat, van de hoogste kwaliteit en volledig naar uw wensen op uw huis in Purmerend.

WIKO Dakkapellen

Ook op uw dakkapel geeft WIKO tien jaar garantie. We hebben 15 jaar ervaring en al meer dan 4500 dakkapellen geplaatst. Dus wilt u ook zo’n mooie WIKO-dakkapel van hoge kwaliteit? Ontwerp dan nu uw eigen dakkapel in onze configurator. Of neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.