14 meter lange kadermodel Haastrecht

  • 14 meter lang kadermodel
  • Gigantische metamorfose van de woning
  • Nog extra kadermodel aan de voorzijde

“We hadden nogal een uitzonderlijke wens wat betreft het formaat van de dakkapel. We wilden een heel groot dakkapel met een redelijke levertijd, dus we vergeleken verschillende websites van verschillende leveranciers. Uiteindelijk stuitten we op Wiko Dakkapellen, en hun belofte van een snelle levering en hun bereidheid om een grote dakkapel te plaatsen, trokken ons aan.

Voordat we bij Wiko terechtkwamen, hadden we contact gehad met andere leveranciers. Maar hun houding was allesbehalve meewerkend. Afspraken werden niet nagekomen, en alles werd steeds maar uitgesteld. Gelukkig was dat helemaal anders bij Wiko. Ze hadden duidelijk verstand van zaken en waren bereid om de uitdaging aan te gaan.

We hadden eerst een ontmoeting met Johan, die eerst bij ons langskwam voor een kennismaking en om alles op te meten. Daarna zijn we naar hun showroom gegaan. Johan nam alle tijd om te laten zien wat er mogelijk was en stelde meteen een duidelijke planning op. En het mooie was: ze hielden zich aan alle afspraken.

No items found.

Het vervoer van zo’n enorm groot dakkapel was nog een hele klus. Maar Wiko had alles tot in de puntjes uitgezocht. Ze planden zelfs de route door onze krappe wijk, zodat het dakkapel veilig en onbeschadigd bij ons aankwam.

De plaatsing van de dakkapel was vakmanschap pur sang. Alles ging tot op de millimeter nauwkeurig. En het resultaat was verbluffend. De ruimte die we erbij kregen was gewoon gigantisch. Omdat de dakkapel bijna de hele breedte van ons huis besloeg, hebben we meerdere kamers kunnen creëren.

We kunnen niet anders dan vol lof zijn over Wiko. Ze hebben niet alleen vakmanschap geleverd, maar ook een uitstekende service en betrouwbaarheid. Ze hebben onze verwachtingen overtroffen en ons huis een geweldige upgrade gegeven.”

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.