Moderne Dakkapel Assendelft

  • Kadermodel
  • Tussenpaneel
  • In 1 dag geplaatst
  • Inzethorren

“Toen we op zoek waren naar een bedrijf voor een dakkapel, gingen we natuurlijk verschillende opties vergelijken. Uiteindelijk kwamen we bij Wiko Dakkapellen terecht, want een specifiek model van hun aanbod trok ons meteen aan. Andere aanbieders hadden niet veel opties in het model, dus we waren snel overtuigd. 

Ik hou niet van gedoe en spelletjes, iets wat je bij veel bedrijven wel merkt. Bij Wiko was alles gewoon duidelijk en rechttoe rechtaan. Vanaf het moment van de offerte tot aan de plaatsing van de dakkapel verliep alles heel soepel en onwijs snel, zelfs in een tijd waarin je meestal een jaar moet wachten voordat de dakkapel gefabriceerd en geplaatst kan worden. Maar bij Wiko konden we al snel aan de slag, en dat kwam ons goed uit omdat we tegelijkertijd bezig waren met een andere uitbouw op de benedenverdieping. Zo hadden we alle bouwpuin in één keer en dat was wel zo prettig.

No items found.

De dakkapel heeft ons veel meer ruimte en lichtinval gegeven. Voorheen hadden we op die slaapkamers vaak last van het geluid van harde regen op het schuine dakraam, maar daar hebben we nu geen last meer van. In de toekomst willen we nog een dakkapel, en dan weten we zeker dat we Wiko weer zullen benaderen.”

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.