Standaard Dakkapel Zaandam

  • Karakteristieke dakkapel
  • Standaard model
  • In 1 dag geplaatst
  • Dakkapel binnen welstandeisen

“In de oriënterende fase kwam ik een aantal grote bedrijven tegen op Google. Ik vergeleek verschillende aanbieders, maar het leek me een wilde markt. Ik kwam Wiko Dakkapellen tegen en wat mij vooral aansprak aan was hun toegankelijkheid en het feit dat ze een iets kleiner bedrijf zijn in vergelijking met de grote dakkapelbedrijven. Dat gaf me het gevoel dat ze meer persoonlijke aandacht zouden hebben, en dat bleek later ook zeker waar te zijn.

Ik was heel tevreden met het proces bij Wiko. Ze waren erg betrokken en persoonlijk in hun aanpak. Ze kwamen bij mij thuis om alles op te meten en dachten actief met me mee. In het begin wilde ik eigenlijk een andere dakkapel, maar door bepaalde regels voor aanbouwen in mijn unieke buurt met Zaanse stijl huizen, was dat niet mogelijk. Van die regels wist ik niet veel af, maar Wiko begeleide hierin. De lijntjes waren kort en waren ze altijd bereid om alles in detail met mij te bespreken.

No items found.

De afwerking van de dakkapel was prachtig en ik ben erg tevreden met de extra ruimte die ik er nu op zolder bij heb. Ik kon twee nieuwe ruimtes creëren waar ik ontzettend blij mee ben. Bovendien was ik onder de indruk van hun zorgvuldigheid en service. Ze namen al het troep en grofvuil mee, en toen er nog wat troep overbleef na de afwerking kwamen ze terug om ook dat netjes op te halen. Hele aardige mensen ook.

De ervaring met Wiko was dus heel goed, het was gewoon vakmanschap met oog voor detail. Ze hebben het super gedaan!”

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.