Sleepdakkapel Zoetermeer

  • Sleepdakkapel
  • Standaard model
  • Tussenpaneel

“Via een kennis hoorde ik over Wiko Dakkapellen. Zij vertelde me enthousiast over de tevredenheid van haar schoonzus met een dakkapel van Wiko. Zo kwam ik via-via bij Wiko terecht.

In eerste instantie was ik bezig met een ander bedrijf, maar zij wilden niet meedenken en konden niet aan mijn gewenste afmetingen voldoen. Ze zeiden dan ‘Zo kan het, en anders niet, take it or leave it’. Dat was een flinke teleurstelling. Bij Wiko was het een heel ander verhaal. Ze dachten met me mee en maakten zelfs direct een digitale tekening van de dakkapel zodat ik mee kon kijken.

No items found.

Wat me vooral beviel bij Wiko was dat ze alles tot in de puntjes regelden. Vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing verliep alles soepel en snel. Ze hielpen ook met de vergunningen. Dat gaf me vertrouwen en gemoedsrust. Voor iemand zoals ik, die niet weet waar te beginnen met bouwprojecten, was dat echt een verademing. Dan is het wel fijn als zo'n bedrijf je aan de hand neemt.

Hoewel ik als alleenstaande niet veel extra ruimte nodig had, heeft de dakkapel mijn huis aanzienlijk meer waarde gegeven. Ik sta nu ook met plezier boven te strijken op de verruimde zolder.

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn keuze voor Wiko Dakkapellen en zou ik het zeker aan anderen aanraden. Het feit dat meerdere buren ook met Wiko bezig zijn, zegt wel iets over de kwaliteit van hun werk. Ze hebben een blijvende indruk achtergelaten bij mij en mijn buurtgenoten.”

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.