Standaard Dakkapel Assendelft

  • Standaard dakkapel
  • Donkergroen
  • In 1 dag geplaatst

“Toen we hier een jaar geleden kwamen wonen, wisten we al vrij snel dat we graag een dakkapel wilden. We wilden meer ruimte op zolder. Na wat onderzoek op internet en vergelijken, kwamen we uit bij Wiko Dakkapellen. Ze sprongen eruit qua communicatie en prijs, en dat is ook gebleken.

Vanaf het eerste contact met Johan en zijn collega voelden we ons meteen op ons gemak. Ze begeleidden het hele proces en waren super klantvriendelijk. De prijs was ook zeer redelijk en de uitleg was duidelijk en naar onze wens.

No items found.

De dag van plaatsing was een indrukwekkende ervaring. We waren de eerste in de straat die een dakkapel plaatsten, en in een halve dag zat het erop. Het was fascinerend om te zien hoe de dakkapel met een hoogwerker over het dak heen werd gebracht en vervolgens razendsnel op zijn plek werd gezet.

Het resultaat van de dakkapel mocht er zijn. Binnen gaf het de verruiming die we voor ogen hadden en het geeft een aanzienlijke meerwaarde aan ons huis. Het kamertje dat eerst klein en benauwd leek, heeft nu een prachtig ruime uitstraling dankzij het dakkapel.

We zijn onwijs tevreden met onze keuze voor Wiko. Hun professionele aanpak, klantvriendelijkheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben ons positief verrast.”

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.