Klassieke Dakkapel Uithoorn

  • Klassieke dakkapel
  • Incl. zonnepanelen
  • In 1 dag geplaatst
  • Tussenpaneel

“Ik zag Wiko Dakkapellen even verderop in de straat bij een nieuwbouwproject toen ik in de oriëntatiefase was voor een dakkapel. Ze hadden een bord opgehangen achter het raam van een nieuw dakkapel en dat trok mijn aandacht. Ik besloot Wiko te bellen en vanaf het eerste contact maakten ze een goede indruk.

Johan kwam bij ons langs voor een kennismakingsgesprek en we hadden meteen een goede klik. We wilden graag dezelfde stijl behouden als ons huis bij het ontwerp van de dakkapel, en dat bleek bij andere bedrijven een struikelblok te zijn. Bij Wiko was het echter geen probleem. Hoewel ze niet bekend waren met de specifieke stijl van de dakkapel, gaven ze me de ruimte om mijn ideeën te delen, waaronder extra kleine raampjes boven de grote ramen. Johan ging met mijn wensen aan de slag en na kort overleg met de werkplaats kreeg ik al snel het antwoord dat ze het precies konden maken zoals ik voor ogen had.

No items found.

Het resultaat was fantastisch. De dakkapel heeft onze zolderverdieping compleet getransformeerd. Wat eerst een open ruimte met schuin dak was die we als opbergplek en washok gebruikten, is nu veranderd in een slaapkamer, badkamer en werkkamer. Het voelt alsof we bijna een heel nieuw huis erbij hebben. Onze kinderen hebben nu hun eigen kamers op de eerste verdieping, en wij genieten van de ruime bovenverdieping.

De hele ervaring met Wiko Dakkapellen was gewoonweg top, het was een vlot en zorgeloos proces. Ik ben ontzettend blij dat ze het ontwerp in onze stijl konden maken en we zijn heel tevreden met het eindresultaat.”

Waarom kiezen onze klanten voor WIKO dakkapellen?

15.000+

dakkapellen geplaatst

20

jaar in bedrijf

10

jaar garantie

1

montage in één dag

Vragen?

Heb je onze veelgestelde vragen al gelezen? Neem anders contact met ons op via de mail of telefoon.

Sales Team Wiko

Bereken de kosten van jouw ideale dakkapel direct.

snel een eenvoudig in gebruik

veel variatie mogelijk in jouw dakkapel

direct een reële indicatieprijs.